Mobil versiya
"Şampinyon" peçenyesi - FOTO
Tarix: 11-02-2017 | Saat: 07:41
Bölmə:Media | çapa göndər

"Şampinyon" peçenyesi - FOTO







Aia.Az şampinyona bənzəyən peçenyelərin hazırlanma qaydasını təqdim edir


Mətbəx sirləri: Ətli "qızılgül" piroqu - FOTO
Tərkibi:

460 q un

200 q kərə yağı

150 q şəkər pudrası

1 ç.q. vanilli şəkər tozu

2 yumurta

40 q nişasta

10 q qabartma tozu

1 x.q. kakao

Yumşaq kərə yağını şəkər pudrası və vanilli şəkər tozu ilə çalın (mikser gərək deyil). Qarışdıraraq bir-bir yumurtaları əlavə edin.

Un, nişasta və qabartma tozunu əlavə edin.

Yoğurub üzərinə dəsmal, ya da plyonka çəkin, soyuducuda 30 dəqiqə saxlayın.

Xəmiri 46-48 kündəyə bölün. Perqament döşənmiş siniyə düzün. Uyğun ölçülü borunun bir tərəfini kakao tozuna batırıb hər kürənin ortasına batırın (göbələyin "kötüyü" üçün).

180 dərəcə qızdırılmış sobada 15 dəqiqə bişirin.

Soyutduqdan sonra süfrəyə verin.

Nuş olsun!


aia.az



Məlumatlanmaq üçün Facebook səhifəmizi


Xəbəri paylaş


Digər xəbərlər



Xəbərə şərh yaz
Ad və soyad:*
E-Mail:
Şərhiniz:
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə
28-03-2024